.

"Страх" идва в България ! Запиши се за кастинг!

Кастингът за българския еквивалент на „Fear Factor" започва от днес, а самото предаване ще тръгне по „Нова Телевизия" през пролетта на 2009 година. Шоуто, което прекрачва всякакви психологически и физически граници, започва с

Каст
нгът за българския еквивалент на „Fear Factor" започва от днес, а самото предаване ще тръгне по „Нова Телевизия" през пролетта на 2009 година.

Шоуто, което прекрачва всякакви психологически и физически граници, започва снимките си през януари догодина. До тогава ще се изберат и участниците в първия сезон на „Страх" в България. С най-голям шанс, разбира се, ще бъдат авантюристите, смелчаците, както и хора без предразсъдъци и готови на всичко. Те ще се борят в три кръга, за да спечелят голяма парична награда, която все още не е закована на точна сума.

Във всеки епизод по три жени и трима мъже ще се подлагат на различни екстремни изпитания. Те имат за цел да предизвикат ентусиастите и да ги изправят срещу най-големите им страхове като ги докарат до ръба на физически и психически възможното. Според правилата всеки участник би могъл да напусне играта във всеки един етап, а третият кръг е определящ за победителя.

Първият и последният кръг ще подлагат на изпитание физическата издръжливост на играчите, а във вторият ще бъде подложена на изпитания тяхната психическата устойчивост. Именно във втория кръг ще са задачите, в които смелчаците се срещат отблизо с всяващи страх и погнуса животни като хлебарки, паяци, плъхове и змии. Желаещите да изпробват себе си могат да изпращат кандидатурите си за участие на адрес strah@ntv.bg.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...